Info.

Praktiske informationer om klinikken og behandlinger

Praktiske informationer

Åbningstider

Mandag – torsdag: kl. 7.30 – 17.30
Fredag: kl. 7.30 – 15.00

Tidsbestilling

  • Medbring venligst et lagen eller håndklæde til hver behandling. Alternativt kan der købes et engangslagen for 20,- kr.
  • Du kan henvende dig personligt på klinikken
  • Ringe til os på tlf 46 40 92 86. I nogle tilfælde vil der være tlf.svarer : så indtal venligst navn + tlf.nr og vi vil ringe til dig hurtigst muligt
  • Sende os en mail : hvalsoefysioterapi@mail.dk, med dit navn og tlf.nr, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

 

Parkering

Der er gode parkeringsforhold. Der er P-pladser inde i gården, men flere parkeringsmuligheder på parkeringspladsen på Østergade med direkte adgang til klinikken fra P-pladsen

Tog eller bus

Kommer du med tog eller bus er der ca. 5 minutters gang til klinikken

Afregning

Kan ske kontant, dankort eller via netbank.

Du kan få fysioterapi på klinikken med eller uden henvisning.

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring. Den offentlige sygesikring giver ca. 40 % i tilskud til behandling og træning. Tilskuddet er betinget af, at du har en lægehenvisning der er udstedt indenfor de sidste 2 måneder.

Sygeforsikring Danmark

Såfremt du er medlem af Sygeforsikring Danmark får du refunderet ca. 50 % af egenbetaling uanset om du har eller ikke har en lægehenvisning.

Helbredstillæg (helbredskort)

Hvis du har et helbredskort fra din kommune, får du tilskud svarende til den procent der står på helbredskortet. Som regel kan vi afregne direkte med din kommune.

Vederlagsfri Fysioterapi

Hvis du lider af en kronisk lidelse, som er med på diagnoselisten fra Sundhedsstyrelsen, er det muligt at blive henvist til vederlagsfri fysioterapi og træning. Læs mere om gældende regler for vederlagsfri fysioterapi under Sundhedsstyrelsen.dk.