Genoptræning.

Her kan du læse mere om vores genoptræningsprogram

Et godt genoptræningsforløb er vigtigt for at genopbygge kroppens funktioner og fremme forebyggelse af fremtidige problemstillinger samt undgå fejlstillinger og uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Genoptræningen hos Hvalsø Fysioterapi bliver tilpasset det enkelte individ, som med den rette kombination af træning, råd/vejledning og manuel behandling vil blive ført sikkert gennem forløbet. Vi har gode erfaringer med genoptræning af : knæ, ryg, skulder, hofte og ankel.

Er man opereret i kommunalt regi, vil genoptræningen som udgangspunkt også foregå i samme regi. Der kan dog være undtagelser hvor den kommunale fysioterapi ikke kan varetage genoptræningen og kommunen derfor visiterer genoptræningen til privat regi. Dette er en kommunal beslutning og ikke noget man selv kan vælge.

Er man via sin forsikring opereret på privat hospital/klinik, vil man ofte have mulighed for også at gå til genoptræning i privat regi. Det er vigtigt, at man har undersøgt dette hos sin forsikring og at forsikringsselskabet har sagt god for forløbet det pågældende sted, i vores tilfælde Hvalsø Fysioterapi.